ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
Educatia Merita
test

 

 
peninsula_navodariScoala cu clasele I-IV Peninsula Navodari, unde invata 39 de elevi provenind din familii cu mijloace materiale extrem de reduse se afla intr-o zona destul de retrasa.

Scoala avea mare nevoie de ajutorul nostru, aflandu-se intr-un mare impas in ceea ce priveste materialele didactice si aparatura atat de necesare desfasurarii procesului educational in conditii decente.

Fundatia Dinu Patriciu a donat acestei scoli calculatoare, o imprimanta multifunctionala, un CD Player, software educational pentru invatamantul primar, planse pentru uz didactic, carti de literatura pentru copii, alfabetare, rechizite, articole sportive si dulciuri pentru copii.

In felul acesta, venim in sprijinul copiilor pentru a le starni curiozitatea, incitandu-i la cautare, la informare. Materialele didactice ii ajuta sa inteleaga mai bine lucrurile, avand in vedere ca la aceasta varsta gandirea lor este predominant intuitiva. Prin jucariile daruite am venit si in intampinarea dorintelor copiilor ai caror parinti nu au posibilitatea sa le cumpere asemenea daruri. De asemeni, cartile de povesti de care copiii au fost atat de incantati, le vor deschide tot mai mult apetitul pentru lectura si dorinta de a afla despre frumusetea limbii romane.

Cea mai mare multumire a noastra este atunci cand vedem copiii bucurandu-se din tot sufletul. Acest lucru ne face sa avem credinta ca ceea ce facem va avea, mai devreme sau mai tarziu, efectul scontat: sprijinirea elevilor din Romania.