ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
Educatia Merita
test

 

 

 

Tabara de voluntariat pentru reabilitarea Scolii cu clasele I-IV din Holbav Deal,   com Holbav, jud Brasov 27 iulie – 7 august 2009

In scoala din Holbav invata 20 de copii de gradinita si 20 de copii in clasele I –IV. Majoritatea lor merg zilnic cate 2 ore pe jos pentru a ajunge la scoala, iar temele si le pregatesc fara curent electric, folosind lampa cu gaz.
 
Pentru a face o schimbare in viata lor si a-i ajuta sa isi imbunatateasca performantele scolare, Fundatia Dinu Patriciu , in colaborare cu Centrul Pilot pentru Voluntariat Brasov, organizeaza in perioada 27 iulie – 7 august o tabara de voluntariat pentru renovarea scolii in care studiaza acesti copii. 
CE CAUTAM Avem nevoie de persoane dinamice, dedicate, responsabile, care sa fie dispuse sa renunte la una-doua zile din concediu , in perioada mai sus mentionata, pentru a participa la activitati de renovare a scolii (varuit, vopsit etc) sub directa coordonare a unui inginer constructor.  Deoarece  numarul optim de voluntari este de 15 persoane pe zi, in cazul in care numarul solicitarilor pentru o anumita data va fi mai mare decat 15, criteriul de selectie a voluntarilor  pentru ziua respectiva il va constitui data la care a fost completat formularul on-line.

CE OFERIM

Fundatia Dinu Patriciu asigura materialele de constructie, echipamentul de protectie pentru voluntari, masa de pranz si gustarea din timpul pauzelor, precum si transportul voluntarilor pe ruta Brasov- Holbav si retur.

De asemenea, fiecare voluntar va primi un certificat de participare.

Mentiune: In cazul in care vor exista si persoane din alte localitati decat Brasov care vor dori sa se implice ca voluntari, acestea vor trebui sa isi organizeze pe cont propriu cazarea , transportul si masa (exclusiv pranzul).

citeste mai mult...