ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
Joburilaorizont.ro
test

 

 

Fundatia Dinu Patriciu si Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) au lansat platforma virtuala www.joburilaorizont.ro. Proiectul este conceput pentru sustinerea si valorificarea potentialului studentilor romani care au studiat in cadrul universitatilor de top din lume si mai ales integrarea acestor tineri pe piata muncii din Romania.

www.joburilaorizont.ro este destinat studentilor romani care studiaza in afara tarii, dar si companiilor de top ce activeaza in Romania. Platforma poate fi accesata de bursierii din programul Orizonturi Deschise derulat de Fundatia Dinu Patriciu, de membrii L.S.R.S, dar si de catre alti tineri romani ce au urmat studii in strainatate si se afiliaza uneia dintre organizatiile partenere ale programului.

Proiectul dezvoltat de cele doua organizatii diminueaza deficitul de informatie cu care se confrunta atat agentii economici din Romania care nu pot accesa tinerii romani foarte bine pregatiti in afara tarii, cat si absolventii de studii universitare si postuniversitare din strainatate care nu cunosc oportunitatile din Romania.

Din punct de vedere operational, accesarea platformei este gratuita. Primul pas consta in crearea unui cont de utilizator. Companiile anunta posturile vacante, iar studentii candideaza pentru aceste posturi. Platforma nu limiteaza postarile de joburi la un numar de domenii de activitate, iar acestea se fac in timp real, fara a necesita interventia administratorilor. Pentru informatii suplimentare accesati www.joburilaorizont.ro.