ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
Professoria
test

 

 

sigla_professoria.jpg

Fundatia Dinu Patriciu si Fundatia CODECS pentru Leadership lanseaza competitia colegiala “Professoria – Profesori mai buni pentru copiii nostri”. Acest program este adresat universitatilor din Romania, avand ca obiectiv dezvoltarea unor programe inovative de Master in Educatie. 
 

Facultatile care doresc sa participe la proiect sunt invitate sa dezvolte propuneri de curriculum pentru programe de Master in Educatie si sa le inscrie in concurs. Cele 3 facultati care vor realiza cele mai bune propuneri vor primi cele 3 premii in valoare de 30.000 Euro fiecare si vor implementa programele incepand din octombrie 2010.

Perioada de inscriere a propunerilor este 14 octombrie 2009 – 1 februarie 2010.

Pe 15 februarie 2010 vor fi anuntate cele 3 programe de master selectate si Universitatile selectate vor primi transa I a finantarii in valoare de 10’000 Eur pentru fiecare, in vederea pregatirii documentatiei pentru acreditarea masterului de catre ARACIS. 31 martie 2010 este termenul limita pentru depunerea de catre universitatile partenere a documentatiei necesare acreditarii programului de master de catre ARACIS. Inscrierile se fac pe website-ul concursului www.professoria.ro, unde este disponibil formularul de inscriere impreuna cu toate informatiile necesare inscrierii in competitie. Pentru mai multe detalii vizitati www.professoria.ro.