ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Revista presei pe teme educationale

SHARE: tweet this

Evenimentul zilei: Incep programarile pentru evaluarea prescolarilor care intra in clasa I si in cea pregatitoare

Parintii pot face programare pentru realizarea evaluarii psihosomatice a copiilor la numarul de telefon: 031.405.31.15/0770.846.923, in zilele de 15, 16 si 17 februarie, in intervalul orar 9.00-17.00. Sunt supusi evaluarii copiii pe care parintii doresc sa ii inscrie in clasa pregatitoare sau clasa I chiar daca sunt mai mici decat varsta prevazuta de lege.

Romania Libera: Unde poti studia gratuit in strainatate

Danemarca si Suedia sunt doua dintre tarile europene unde tinerii care doresc sa urmeze cursurile unei facultati pentru licenta sau master pot invata fara sa fie nevoiti sa plateasca taxe de scolarizare. Ei trebuie doar sa fie capabili sa se intretina pe perioada studiilor.

Evenimentul Zilei: Cine nu respecta codul profesorilor, la "Tribunal"

Incepand de anul viitor, profesorii din invatamantul preuniversitar vor avea propriul cod de etica, ce le va arata, negru pe alb, ce se cuvine si ce nu sa faca la ore si ce relatie trebuie sa aiba cu elevii, cu parintii lor si cu restul profesorilor. Cine nu va respecta codul, va fi chemat in fata unei comisii de etica, alcatuita din profesori, parinti, reprezentanti ai ONG-urilor si un jurist.

Mediafax: Initiativa privind intonarea imnului la inceputul saptamanii in scoli, avizata de Comisia de educatie

Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor a avizat favorabil, marti, in prezenta ministrului Educatiei Catalin Baba, initiativa legislativa care prevede obligativitatea intonarii imnului national in scoli, in fiecare zi de luni, la inceputul cursurilor.

15.02.2012

Numar de vizualizari: 8818