ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Numarul 9 al revistei Stiinta si Tehnica

SHARE: tweet this

Incepand cu 5 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei si in reteaua de micro-magazine Mic.ro este disponibil numarul 9 al revistei Stiinta&Tehnica.

Afla totul despre stiinta anului 2011, despre cele mai importante descoperiri, experimente si realizari ale cercetatorilor din toata lumea, si intreprinde o calatorie fabuloasa printre planetele sistemului nostru solar alaturi de astronomul Catalin Beldea, in noul numar al revistei Stiinta&Tehnica.

In luna decembrie S&T va ofera un adevarat „regal” stiintific: nu mai putin de 100 de ipostaze ale stiintei, tehnologiei si cercetarii mondiale din anul care tocmai se incheie. Pictorialul din aceasta luna va aduce fata in fata cu cele mai prestigioase microfotografii ale anului, in timp ce Cristian Roman, senior editor S&T, va va prezenta un inedit portret al omului si cosmonautului Dumitru Prunariu. In cadrul rubricii de fizica, Andrei Dorobantu te va purta prin misterioasa lume a mecanicii cuantice, iar Alexandru Mironov si Alexandru Safta va tin la curent cu ceea ce s-a intamplat cel mai important eveniment stiintific al lunii noiembrie „Falling Walls LAB”, eveniment petrecut la Berlin sub inaltul patronaj al premierului german Angela Merkel.

Iar daca dosarul numarului 9 al revistei S&T va va aduce in fata cele mai importante realizari din 2011 ale fizicienilor, chimistilor, paleoantropologilor, astronomilor, zoologilor, geneticienilor, intr-un cuvant ale tuturor oamenilor de stiinta de pe Terra, Claudiu Tanaselia va prezinta o foarte bine documentata imagine a zborurilor spatiale actuale si a companiilor private care preiau stafeta NASA in misiunea de cucerire a spatiului cosmic. Bioterorismul este analizat din toate punctele de vedere intr-un amplu reportaj semnay de dr. Leliana Valentina Parvulescu, in timp ce specialistul nostru IT, Claudiu Andone, te va delecta cu cele mai noi si mai interesante gadgeturi ale momentului, tocmai bune de facut cadou cu ocazia Craciuniului.

Gala Premiilor in Educatie – editia 2011, eveniment la care revista S&T a fost unul dintre invitati, si-a desemnat castigatorii din acest an. Afla totul despre cei mai merituosi artizani ai invatamantului romanesc pe anul in curs in noul numar S&T... din care mai ai de invatat despre stiinta care ne poate face nemuritori, despre premiantii Nobel sau despre cei mai avansati roboti la ora actuala.

Revista Stinta & Tehnica a fost relansata de Fundatia Dinu Patriciu impreuna cu Adevarul Holding, la inceputul lunii aprilie, 2011, are 120 de pagini bogat ilustrate, informatie de calitate si costa 8,8 lei. Apare lunar, in prima zi de Luni a fiecarei luni. Daca iti place S&T, afla de aici cum te poti abona!

02.12.2011

Numar de vizualizari: 4588