ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Gala Premiilor in Educatie va avea loc pe 29 octombrie

SHARE: tweet this

Gala Premiilor in Educatie, competitie organizata de Fundatia Dinu Patriciu, va avea loc in data de 29 octombrie, la Palatul Parlamentului.

 

In cadrul Galei, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare totala de 200.000 de Euro oamenilor, organizatiilor neguvernamentale si institutiilor de invatamant de stat sau private care isi desfasoara activitatea in sistemul educational din Romania. 

 

Inscrierile in competitie s-au incheiat pe data de 27 septembrie. In total au fost inregistrate 1135 de candidaturi din care 750 au fost validate deoarece indeplineau conditiile de eligibilitate. Cele mai multe inscrieri sunt la sectiunea “Elevul anului” (234 de candidaturi), urmate de cele pentru sectiunea “Profesorul anului – invatamant preuniversitar” (142  de candidaturi) si cele pentru sectiunea “Studentul anului” (144 de candidaturi).

 

Pana pe data de 16 octombrie, Juriul va analiza formularele de concurs ale participantilor si va acorda note de la 1 la 10 pentru fiecare dosar evaluat. In urma acestei etape vor fi selectati cate 10 finalisti pentru fiecare sectiune de concurs. 

Apoi, intre 19 – 23 octombrie, finalistii vor fi invitati la un interviu cu membrii Juriului, iar pentru scolile si facultatile finaliste vor fi organizate vizite in teritoriu. In final vor fi desemnati cate 3 castigatori pentru fiecare sectiune de concurs.

Gala Premiilor in Educatie se adreseaza persoanelor fizice (elevi, studenti, profesori), organizatiilor neguvernamentale si institutiilor de invatamant de stat sau private care au contribuit la imbunatatirea sistemului educational din Romania. Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa promoveze modelele de buna practica din sistemul de invatamant, pentru a impulsiona competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

 

Pentru mai multe detalii despre Gala Premiilor in Educatie accesati www.premiileineducatie.ro. Accesul la eveniment se va face doar pe baza de invitatie.

 

 

05.10.2009

Numar de vizualizari: 4197