ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Reprezentanti ai universitatilor din intreaga lume vin in Romania la RIUF

SHARE: tweet this

Cea de-a IXa editie a Romanian International University Fair (RIUF) aduce si in aceasta toamna in Romania reprezentanti ai celor mai cunoscute universitati internationale. Organizat de Grupul Educativa, RIUF va avea loc in Bucuresti in 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului, si in Cluj pe 25 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor. Cele doua orase vor fi gazde pentru universitati de top din SUA, Marea Britanie, Elvetia, Canada, Belgia, Franta, Cehia, etc.

Expozantii vor veni sa prezinte atat programele lor de licenta, cat si cele de masterat si de MBA, oferindu-se astfel o gama larga tuturor tinerilor interesati in studii in afara tarii. Reprezentantii facultatilor din strainatate vor oferi raspunsuri personalizate persoanelor care vor veni pregatite sa le adreseze intrebari specifice programului de care sunt interesati. De asemenea, cei prezenti vor beneficia si de informatii despre posibilitatile de finantare, bursele disponibile si vor avea acces la seminarii si prezentari ale universitatilor participante si ale partenerilor targului, la care se pot inscrie pe site-ul www.riuf.ro cu doua saptamani inainte de eveniment.

In cadrul targului, vizitatorii vor avea sansa sa discute cu reprezentantii universitatilor colaboratoare EDMUNDO, printre care se numara: Coventry University, University of Sheffield, TEKO VIA University College, Malmö University, Tilburg University si multe altele.

Fundatia Dinu Patriciu va avea de asemenea un stand la care reprezentantii nostri vor furniza informatii despre programul de burse Orizonturi Deschise, care ofera studentilor romani de master si doctorat posibilitatea de a studia la universitati prestigioase din strainatate.

Lista completa a universitatilor si institutiilor participante, precum si toate conditiile necesare participarii, vor fi disponibile pe site-ul evenimentului, www.riuf.ro, cu 2 saptamani inainte de eveniment. Taxa de intrare la targ va fi de 5 lei / persoana.

Partenerii media ai RIUF sunt: 9 AM, Best Resource, Bucharest-guide.ro, Calendarevenimente.ro,  Cariere, Decat o revista, Ejobs, Evenimente Studentesti, Ghimpele Ploiestean, Goingout.ro, Grupul de presa Semnal , Hipo, IqAds, Jurnal de Bucuresti, Lumebuna.ro, Metropotam, Observatorul Cultural, Oglinda Literara, Onlinestudent.ro, Portal HR, Port.ro, Raluk.ro, Republicanul, Romania Libera, Romania Pozitiva, Saptamana Giurgiuveana, Sapte Seri, Studentie.ro, Vinsieu.ro, Wall-Street, Youmago, Ziare.com.

Parteneri institutionali si educationali: Ambition, Aiesec, British Council, Campus France, DAAD, Fundatia Dinu Patriciu, GRASP, LSRS, RATB, VIP, Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

20.09.2011

Numar de vizualizari: 4687