ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Competitia Gala Premiilor in Educatie, ultimele doua saptamani de inscrieri

SHARE: tweet this
Incepute la 15 iunie 2011, inscrierile in competitia Gala Premiilor in Educatie, organizata pentru al treilea an consecutiv de catre Fundatia Dinu Patriciu, vor continua pentru inca doua saptamani, pana la data de 27 septembrie 2011, inclusiv.

Gala Premiilor in Educatie este o competitie anuala, care ofera premii in valoare totala de 250.000 euro celor mai valorosi reprezentanti ai invatamantului romanesc si proiectelor educationale cu cel mai mare impact. Anual, un juriu independent format din 38 de persoane implicate in sistemul de invatamant romanesc identifica aceste exemple meritorii si le transforma in modele de buna practica pentru educatia din Romania.

Competitia premiaza oameni, organizatii si institutii deopotriva, avand 11 sectiuni de concurs - Profesorul preuniversitar al anului, Profesorul universitar al anului, Invatatorul/Educatorul anului, Cercetatorul anului, Studentul anului, Elevul anului, Bibliotecarul anului, Scoala anului, Facultatea anului, Cel mai bun proiect educational si ONG-ul anului in domeniul educatiei.

Asadar, daca va desfasurati activitatea in invatamantul romanesc sau gestionati proiecte educationale pe teritoriul tarii noastre, mai aveti doar doua saptamani la dispozitie pentru a va inscrie in competitie! Pentru acest lucru, va invitam pe website-ul Galei, www.premiileineducatie.ro, pentru a completa un formular de concurs online. Acesta trebuie apoi tiparit si expediat prin posta la sediul Fundatiei Dinu Patriciu (B-dul Barbu Vacarescu nr. 301 – 311, sector 2, Bucuresti), pana cel tarziu la data de 27 septembrie 2011 (data postei).

Pana in acest moment, cele mai multe aplicatii s-au inregistrat la sectiunile Elevul anului, Studentul anului si Profesorul preuniversitar al anului. Cele mai multe inscrieri vin din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Piatra Neamt, Craiova, Baia Mare.

La finalul perioadei de inscrieri, intre 28 septembrie si 23 octombrie, juriul evalueaza formularele de concurs si desemneaza castigatorii competitiei. Acestia vor fi anuntati in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, organizata in data de 2 noiembrie la Palatul Parlamentului.

In 2009, prima editie a Galei a avut 36 castigatori, premiile – in valoare totala de 200.000 euro – plecand spre Iasi, Craiova, Deva, Turnu Severin, Buzau, Bucuresti, Cluj, Giurgiu, Targoviste, Timisoara, Constanta si Suceava. In 2010, Gala a numarat 39 de castigatori din 14 orase (dintre acestea, Iasiul a fost marele castigator, urmat de Bucuresti, Timisoara si Cluj), care au primit premii in valoare de 250.000 euro.

13.09.2011

Numar de vizualizari: 5023