ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Cautam voluntari pasionati de educatie!

SHARE: tweet this
Fundatia Dinu Patriciu cauta voluntari in randul studentilor pentru perioada premergatoare Galei Premiilor in Educatie – un eveniment de premiere a persoanelor si organizatiilor cu rezultate extraordinare in sistemul educational romanesc.

Evenimentul va avea loc in data de 2 noiembrie, iar pana atunci voluntarii vor urma sa fie implicati in organizarea procesului de selectie care se deruleaza inaintea acestuia.

Asadar, invitam studentii care se afla in Bucuresti intre 10 septembrie si 2 noiembrie si sunt dornici sa-si dedice cateva ore libere proiectului nostru, sa ne trimita un CV la adresa contact@premiileineducatie.ro, pana pe data de 9 septembrie (nu va fi nevoie sa vina la fundatie in fiecare zi). Asteptam voluntari plini de energie, entuziasm si optimism, care sa comunice cu usurinta si sa fie interesati de educatie!

Gala Premiilor in Educatie este o competitie anuala pe care Fundatia Dinu Patriciu a initiat-o cu scopul de a recompensa si promova oameni, proiecte si organizatii care au un impact pozitiv semnificativ asupra educatiei in Romania. De la lansarea sa in 2009, Gala a premiat elevi, studenti, educatori, profesori preuniversitari si universitari, cercetatori, bibliotecari, institutii de invatamant (scoli, licee, facultati de stat sau private) si organizatii neguvernamentale active in sistemul educational romanesc. Cei interesati se mai pot inscrie in competitie pana la data de 27 septembrie.

Mai multe informatii despre Gala Premiilor in Educatie chiar pe site-ul sau, www.premiileineducatie.ro.

01.09.2011

Numar de vizualizari: 5290