ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Vino la conferinta Solutii pentru imbunatatirea sistemului de invatamant romanesc!

SHARE: tweet this

Fundatia Dinu Patriciu organizeaza miercuri, 15 iunie, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere (Universitatea Bucuresti), cu incepere de la orele 11, conferinta „Solutii pentru imbunatatirea sistemului de invatamant romanesc”. Prezenta la conferinta este libera pentru toti cei care activeaza sau sunt interesati de sistemul educational din Romania, cu conditia inregistrarii printr-un mesaj la adresa office@fundatiadinupatriciu.ro, trimis pana la data de 15 iunie.

Avand ca scop sa stimuleze un schimb de informatii si opinii intre reprezentantii sistemului educational si sa genereze solutii la cele mai importante probleme ale invatamanutului romanesc, conferinta ii va avea ca vorbitori pe Prof. Dr. Liviu Papadima – Decan al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, Simona Velea – Director al Institutului de Stiinte ale Educatiei, Raluca van Staden – Cercetator stiintific gradul I si Sef al Laboratorului de Electrochimie PATLAB si Diana Certan – Manager al Fundatiei Noi Orizonturi. Alaturi de acestia, Fundatia Dinu Patriciu a invitat-o pe Cosmina Frincu, CSR Manager BRD Groupe Societe Generale, care – in calitate de reprezentanta a mediului de afaceri – va enumera principalele asteptari pe care le au companiile fata de scoala romaneasca.

Organizata pana acum in Timisoara, Iasi, Cluj si Constanta, conferinta din 15 iunie va da oficial startul inscrierilor pentru editia 2011 a Galei Premiilor in Educatie – o competitie nationala care identifica si recompenseaza modele de succes in educatia romaneasca cu premii in valoare totala de 250.000 euro.

13.06.2011

Numar de vizualizari: 5148