ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Roland Berger Strategy Consultants Case Study Challenge

SHARE: tweet this

Roland Berger Strategy Consultants ofera studentilor romani care studiaza la universitati din strainatate oportunitatea de a participa la Case Study Challenge. Daca esti student in an terminal sau la master, Roland Berger Strategy Consultants Case Study Challenge reprezinta sansa ta de a deveni consultant pentru o zi!

Accepta provocarea si alatura-te altor studenti de exceptie pe data de 2 aprilie intr-un eveniment care iti va pune la incercare spiritul de echipa si abilitatile de lider. Cei mai buni participanti vor avea ocazia sa ia parte la faza internationala, care se va desfasura intr-unul dintre marile orase europene si va strange cei mai inteligenti si ambitiosi tineri din Europa.

Pentru etapa din Bucuresti, Roland Berger va sustine financiar un numar limitat de studenti romani la universitati din strainatate prin acordarea de burse ce vor acoperi integral costurile de transport si cazare.

Studentii care se vor remarca in cadrul evenimentului vor fi invitati sa se alature echipei Roland Berger Strategy Consultants pentru efectuarea unui stagiu de practica de doua luni in biroul din Bucuresti al companiei.

Recomanda evenimentul tuturor prietenilor pasionati de consultanta! Persoana care va directiona catre RBSC Case Study Challenge cei mai multi aplicanti de succes va castiga un Amazon Kindle.

Ai putea fi chiar tu unul dintre studentii selectati sa traiasca experienta unei zile intense si palpitante ca membru al unei echipe de consultanti. Grabeste-te! Deadline-ul este pe 13 martie.

Intra pe pagina evenimentului la http://challenge.rolandberger.ro si afla mai multe informatii despre procesul de aplicatie. De asemenea, ne poti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta la nivel mondial si cea mai mare de origine europeana. Fondata in Germania in anul 1967, compania cuprinde in prezent peste 2.000 de angajati si 39 de birouri in 27 de tari. Roland Berger Strategy Consultants a fost prima companie de consultanta in management de talie internationala care a deschis un birou permanent in Bucuresti, in 1992.

04.03.2011

Numar de vizualizari: 5076