ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Au inceput inscrierile in competitia nationala Gala Premiilor in Educatie

SHARE: tweet this
Pe website-ul www.premiileineducatie.ro au inceput inscrierile in competitia nationala Gala Premiilor in Educatie organizata de Fundatia Dinu Patriciu.

“Gala Premiilor in Educatie este un proiect lansat cu scopul de a identifica, promova si premia bunele practici in domeniul educatiei. De aceea ii incurajam pe toti cei care stiu o persoana, o institutie de invatamant, un ONG sau un proiect in domeniul educatiei, care merita premiat, sa faca nominalizarile pe website-ul concursului”, spune Tincuta Baltag, Director General al Fundatiei.

Competitia se adreseaza oamenilor, organizatiilor neguvernamentale si institutiilor de invatamant de stat sau private, care au derulat proiecte in anul scolar/universitar precedent si prin care au contribuit la imbunatatirea sistemului educational din Romania. Sunt eligibile proiectele finalizate pana la 15 iunie 2009 indiferent de perioada de initiere. 

Nominalizarile in competitie pot fi facute prin autopropunere de catre organizatorul principal sau de catre oricare alta persoana care poate proba informatiile prezente in formularul de inscriere prin documente oficiale.
Inscrierea in competitie se face exclusiv online, pe website-ul www.premiileineducatie.ro si presupune trei etape: selectarea categoriei si a sectiunii de competitie, verificarea criteriilor de eligibilitate, completarea on-line a formularului.

Competitia este structurata in 4 sectiuni, respectiv 9 categorii, dupa cum urmeaza: sectiunea ‘Invatamant preuniversitar’ cu categoriile ‘Profesorul anului’, ‘Elevul anului (gimnaziu si liceu)’, ‘Scoala anului’ (institutii de stat sau private, inclusiv licee); sectiunea ‘Invatamant Universitar’ cu categoriile ‘Profesorul anului’, ‘Studentul anului’ (ciclul de licenta sau master), ‘Facultatea anului’ (institutii de invatamant de stat sau private); sectiunea ‘Cercetare in educatie’ cu categoria ‘Cercetatorul anului’; sectiunea ‘Organizatii neguvernamentale si proiecte’ cu categoriile ‘ONG-ul anului in domeniul educatiei’ si ‘Cel mai bun proiect educational’ (initiat sau dezvoltat de un ONG sau institutie de invatamant).

Perioada pentru inscrierea nominalizarilor, pentru toate categoriile, este 15.06.2009 – 27.09.2009, urmand ca dupa aceasta perioada, juriul sa analizeze, sa evalueze si sa decida castigatorii acestei competii.

17.06.2009

Numar de vizualizari: 4702