ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

QS World MBA Tour

SHARE: tweet this

QS World MBA Tour, organizatorii celor mai mari evenimente dedicate MBA, vor fi din nou in Romania, in aceasta toamna. Pe 28 octombrie, la Hotel Intercontinental, QS va aduce la Bucuresti cele mai mari scoli de business din intreaga lume, pentru a prezenta ofertele de programe Full-time sau Executive MBA.

Tinerii profesionisti interesati de dezvoltarea profesionala prin urmarea unui program MBA vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentantii scolilor de business prezente la Bucuresti pe data de 28 octombrie. Printre acestea se numara: IE, Hult International Business School, TASMAC London School of Business, IESE, Vlerick Leuven, Kent Business School, INSEAD, Maastricht School of Management si multi altii ce vor oferi tinerilor romani cu experienta profesionala de cel putin trei ani posibilitatea de a urma programe MBA in SUA, Marea Britanie, Franta, Spania, Austria, Olanda sau Germania.

In ceea ce priveste finantarea studiilor MBA, este foarte important de mentionat faptul ca, impreuna cu scolile participante la World MBA Tour, QS ofera burse in valoare de $1,600,000.

Doar participantii la targul World MBA Tour pot aplica pentru Bursele QS, astfel ca profesionistii interesati pot profita de ocazie participand la evenimentul organizat pe 28 octombrie la Bucuresti.

Inscrie-te pentru participare gratuita pe www.topmba.com si nu rata ocazia de a te urma un program MBA la o scoala internationala de business!

Programul QS World MBA Tour este ilustrat mai jos, click pe imagine pentru marire

18.10.2010

Numar de vizualizari: 5577