ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Programul "Sustin Educatia" a fost lansat astazi

SHARE: tweet this

Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor (A.R.E.T.) lanseaza astazi Programul Sustin Educatia, un program national de micro-finantari pentru proiecte educationale, destinat in intregime cadrelor didactice.

Sustin Educatia (www.sustineducatia.ro) este un program ce se adreseaza educatorilor, invatatorilor si profesorilor din scolile publice din Romania, dornici de a oferi copiilor conditii mai bune de studiu, prin obtinerea de finantari provenite din donatii private. Proiectul se adreseaza in acelasi timp tuturor persoanelor, organizatiilor si institutiilor din Romania care pot ajuta si isi doresc sa sprijine realizarea propiectelor propuse de dascali, prin donatii bancare, epayment sau prin posta.

Prin acest Program dorim:    
•    sa aducem la viata cat mai multe proiecte educative destinate prescolarilor si elevilor
•    sa contribuim la dotarea cat mai multor sali de clasa cu resurse de baza si auxiliare pentru activitati educative formale si non-formale
•    sa aratam ca educatia de calitate este posibila si depinde de fiecare dintre noi

Proiectele eligibile in cadrul Programului Sustin Educatia: pot fi din orice domeniu (matematica, literatura, fizica, ecologie, muzica, sport, etc.), de oriunde din tara, pot cuprinde o gama larga de resurse (carti, planse, echipament de laborator, machete, mulaje, softuri educationale, etc.), se pot adresa copiilor cu nevoi speciale, si pot cuprinde activitati educative formale, cat si non-formale.

Programul Sustin Educatia este un program initiat de A.R.E.T. in parteneriat cu Asociatia Invictus, ce reuneste parteneri din toate sectoarele societatii – institutii ale statului, companii, asociatii neguvernamentale, reprezentanti media si persoane individuale care doresc sa contribuie la furnizarea resurselor educative atat de necesare in scoli si gradinite. Cu totii dorim sa facem viitorul prin educatia copiilor. Va invitam sa sustineti educatia alaturi de noi.


Mai multe informatii despre Program, modalitati de participare si donatii la www.sustineducatia.ro.

13.10.2010

Numar de vizualizari: 6942