ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Scoala de vara Branding Romania, la a treia editie

SHARE: tweet this

Tinerii cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani au ocazia de a invata despre atitudinea civica, cetatenia activa si autodezvoltare in cadrul scolii de vara Branding Romania 2010–YES, WE CAN!, desfasurata la Olanesti, intre 26 august si 1 septembrie 2010.

Cei 42 de participanti vor aborda, in cadrul atelierelor de lucru, temele voluntariatului si a implicarii sociale, prin subiecte precum creativitatea ca resursa, management de proiect si programe de finantare, branding personal, argumentare si public speaking. Ideile de proiecte comunitare generate in cadrul atelierelor vor fi publicate, la finalul scolii, intr-o brosura distribuita autoritatilor din orasele participantilor.

Toate subiectele vor fi prezentate si discutate de profesionisti si tineri profesionisti folosind metode si tehnici de invatare non-formala, reflexia individuala si de grup. Printre vorbitori se vor numara Marian Stas, presedintele Fundatiei Codecs pentru Leadership, Valentin Burada, de la Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Razvan Crisan – Asociatia Oricum si Anca Haraga, detinatoarea premiului ,,Elevul anului” in cadrul Galei Premiilor in Educatie 2009.

Scoala de vara, aflata la a treia editie, este organizata de Clubul Liderii Mileniului Trei in parteneriat cu Primaria Ramnicu Valcea, cu scopul de a promova cetatenia activa a tinerilor si educatia non-formala. Taxa de participare este de 300 de lei, acoperind costurile de cazare, masa si training. Detalii despre perioada de inscriere, care se incheie pe 18 iulie, pot fi gasite la adresa http://branding.clublmt.ro/.

14.07.2010

Numar de vizualizari: 6692