ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Astazi incep inscrierile la Gala Premiilor in Educatie 2010

SHARE: tweet this

De astazi, 15 iunie, si pana pe data de 27 septembrie, au loc inscrierile la cea de-a doua editie a Galei Premiilor in Educatie, competitie care ofera premii in valoare totala de 250.000 de euro elevilor, studentilor, profesorilor, institutiilor de invatamant si ONG-urilor cu performante deosebite in educatie. Evenimentul este organizat si finantat de Fundatia Dinu Patriciu.

Competitia este deschisa celor care care au derulat, in anul universitar precedent, proiecte prin care au contribuit la imbunatirea sistemului educational din Romania. Castigatorii vor fi selectati, in functie de categoria la care concureaza, dupa criterii precum relevanta, eficienta si eficacitate, originalitate si coerenta, performante individuale, comportament civic sau durabilitatea impactului actiunilor lor.

,,Am promis inca de anul trecut ca Gala nu va fi doar un eveniment de o seara, ci un alt program pe termen lung al Fundatiei care va aborda educatia din Romania intr-un mod constructiv, un program care se concentreaza pe punctele forte ale oamenilor din sistem, care in ciuda lipsei de fonduri reusesc sa faca lucruri minunate. Am promis ca vom fi flexibili, ca vom tine cont de feedback-ul participantilor si ca vom dezvolta acest program in asa fel incat sa acoperim intregul domeniu al educatiei”, a declarat Tincuta Baltag, Director General al Fundatiei Dinu Patriciu.

Gala Premiilor in Educatie are, de anul acesta, doua sectiuni de concurs noi: Invatatorul/Educatorul anului si Bibliotecarul anului. O alta noutate o reprezinta rubrica de recomandari a evenimentului, prin care oricine poate propune un nou concurent valoros prin completarea unui formular sumar. Persoana recomandata va primi un e-mail cu informatii legate de posibilitatea de a participa la competitie.

Cei 60 de membri ai juriului vor evalua, intre 27 septembrie si 22 octombrie, candidaturile depuse si va desemna castigatorii, care vor fi premiati in cadrul festivitatii ce va avea loc in Bucuresti pe data de 27 octombrie 2010.Mai multe informatii legate de inscrierea in competitie si de componenta juriului pot fi gasite pe site-ul Galei, www.premiileineducatie.ro.

Totodata, catalogul de prezentare a celor 36 de castigatori ai editiei din 2009, in care sunt descrise pe larg realizarile lor si motivul pentru care au fost premiati, poate fi descarcat aici.

15.06.2010

Numar de vizualizari: 10564