ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Fundatia Dinu Patriciu participa la ONGFest 2010

SHARE: tweet this

Incepand de astazi si pana pe data de 9 mai, Fundatia Dinu Patriciu va participa, ca partener, la Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania, ONGFest 2010, organizat in Parcul Unirii din Bucuresti. La standul nostru puteti gasi informatii legate de burse pentru elevi si absolventi de facultate, de inscrierile la Gala Premiilor in Educatie, precum si de alte programe pe care le derulam.

Fundatia Dinu Patriciu ofera, anual, 5500 de burse pentru elevi si studenti si 100 de burse pentru masteranzi si doctoranzi inscrisi la unitati de invatamant din strainatate. Va asteptam cu drag cu orice intrebare legata de pregatirea dosarului, criterii de eligibilitate si procesul de selectie.

ONGFest este cel mai de important eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg. Organizat anual, ONGFest isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate. Anul acesta, programul evenimentului va include mese rotunde, manifestari artistice, seminarii si o ciclopromenada nocturna. Mai multe detalii despre programul ONGFest 2010 gasiti pe www.ongfest.ro.

07.05.2010

Numar de vizualizari: 4670