ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
ARTICOLE BURSIERI
 

ARHIVA:   
Bursa pentru o maestra a voluntariatului
25.08.2010

Autor: Catalina Toma

Data aparitiei: Luni, 23 aug 2010

Oana Mic invata la Grupul Scolar de Transporturi Auto Craiova si lucreaza ca voluntar de trei ani. A jucat in piese de teatru, a impartit fluturasi, a avut grija de copii abuzati, si toate acestea pentru a indrepta comportamentele negative din societate.

Acestea sunt activitatile unui viitor cetatean model al comunitatii, care provine dintr-o familie cu venituri modeste, de pana la 400 de lei,  si care a inteles ca nu trebuie sa se planga, ci sa arate ca poate schimba lucruri.

,,Am impartit fluturasi pe strada despre pericolele pe care le pot intalni elevii pe internet, am vorbit cu ei la scoala si am vazut ca au inteles urmarile si ca vor fi mai atenti in ceea ce priveste violenta in mediul online", povesteste Oana despre una dintre preocuparile ei.

Mai mult, Oana Mic este o prezenta obisnuita a olimpiadelor si concursurilor de chimie si a adunat in cei patru ani de liceu peste 20 de premii si diplome. Eleva a luat anul acesta premiul I la Concursul national de Chimie ,,Petru Poni", dar si la un concurs pe teme de mediu.

Eleva vrea sa devina medic si este sigura ca experienta castigata ca voluntar o va ajuta pe viitor in cariera.

,,Sunt sigura ca toate aceste activitati vor conta la CV. In cazul meu recompensa a fost bursa acordata prin programul ,,Inventeaza-ti Viitorul!", sustinut de Fundatia Dinu Patriciu", arata tanara.

Articolul integral poate fi citit aici.