ARTICOLE BURSIERI

05.08.2010

Data aparitiei: 9 iunie 2010

Autor : Crina Jilavu

Este bursiera a Fundatiei Dinu Patriciu si este pasionata de fizica si de proiectele sociale. Face voluntariat si viseaza la o cariera in telecomunicatii. Inca din primii ani de liceu a inteles cat de important este sa inveti. Drept rasplata a primit si o bursa din partea Fundatiei Dinu Patriciu, iar acest lucru a motivat-o sa se implice mai mult in proiecte extrascolare.

,,Nu credeam ca la noi in Romania cineva te poate premia daca ai rezultate bune la invatatura si daca faci actiuni de voluntariat. Dupa ce am vazut ca mediile mele si CV-ul au impresionat Fundatia Dinu Patriciu, mi-am promis ca voi face mai mult ca sa imi ajut semenii”, a spus Daniela.

S-a implicat in foarte multe proiecte, dar cel mai mult i-a placut o actiune pe care a facut-o impreuna cu colegii de la Ecoteam de la Colegiul National Ion Minulescu. Au adunat gunoaie, au plantat copaci si au invatat sa faca analiza apei.

,,Cand incepi sa te implici in diferite proiecte nu iti dai seama cat de utile iti vor fi mai tarziu. Te invata sa te descurci, sa fii organizat, sa ai initiativa. De exemplu, cand am fost pe Cheile Sohodurului am testat apa si am vazut ca in locurile unde vin turistii este poluare“, a explicat tanara.